Adatvédelmi Szabályzat

A Kleyn Group B.V. kötelességének érzi, hogy védje és tiszteletben tartsa az Ön magánéletét. Rendszeres napi tevékenységeink részeként összegyűjtünk bizonyos személyes adatokat. Az alábbiakban megismerheti, hogy a szabályzatunk értelmében hogyan gyűjtjük és dolgozzuk fel az Ön adatait. Kérjük, olvassa el figyelmesen ezt az ismertetőt, hogy megtudja, hogyan kezeljük az Ön személyes adatait. A www.kleyntrucks.com ("webhelyeink") meglátogatásával Ön elfogadja a személyes adatainak általunk folytatott kezelését.


Az Ön személyes adatainak felhasználása

Ez az adatvédelmi szabályzat a Kleyn Group B.V. által kinált termékek, szolgáltatások, tartalmak, lehetőségek, technológiák vagy funkciók, valamint az összes kapcsolódó webhely, alkalmazás és szolgáltatás használatára vonatkozik. A Kleyn Trucks B.V., amelynek székhelye Hollandiában, az Industrieweg 2 4214 KZ Vuren címen található, annak a Kleyn Group B.V.-nek a része, amely a jelen  adatvédelmi nyilatkozat értelmében felel a személyes adatok kezeléséért. A továbbiakban a megkülönböztető KLEYN elnevezést használjuk.

Az adatkezelő kapcsolatfelvételi címe:

www.kleyntrucks.com 
Industrieweg 2 
4214 KZ Vuren 
The Netherlands 
+31 (0)183668222 
privacy@kleyn.com


Az általunk feldolgozott személyes adatok típusai

A KLEYN információgyűjtésének célja, hogy még élménydúsabbá tegyük a szolgáltatásainkat, személyre szabjuk az ajánlatainkat és az alábbiak felhasználásával tovább javítsuk szolgáltatásaink minőségét:

  • automatikusan gyűjtött információk
  • az Ön által velünk megosztott információk
  • külső forrásokból származó információk
  • ellenőrzés és a csalások felderítése


Mi az Önnel kapcsolatos alábbi információkat gyűjthetjük össze és dolgozhatjuk fel:

az Ön által velünk megosztott információk

  • Ön a személyével kapcsolatos adatokat a webhelyeinken elhelyezett űrlapokon, telefonbeszélgetésekben, e-levelekben vagy egyéb módon oszthatja meg velünk. Közéjük tartoznak a webhelyeinkre történő feliratkozáskor, rendelések feladásakor vagy webhelyeinken valamely ügylet lebonyolításakor, esetleg a webhelyeinkkel kapcsolatos problémák bejelentésekor Ön által közölt adatok. A velünk megosztott információk közt szerepelhet az Ön neve, a cégadatai, a címe, e-levél címe és telefonszáma.
  • Ön a személyazonosságával kapcsolatos információkat is megoszthatja velünk, hogy szolgáltatásokat kínálhassunk Önnek. Ezekhez a webhelyünkön található űrlapok kitöltése, vagy telefonon, e-levélben vagy egyéb módon folytatott kommunikáció révén juthatunk hozzá. Azzal, hogy Ön számunkra jóváhagyólag nyilvánossá teszi ezeket az információkat, vállalja az ezzel járó felelősséget. A velünk megosztott információk közt szerepelhet az Ön neve, cégének adatai, címe, e-levél címe és telefonszáma.

Önről gyűjtött információk

  • Webhelyünkön tett látogatásai alkalmával a következő információkat tudjuk automatikusan összegyűjteni Önről:
  • Műszaki adatok, beleértve a számítógép internethez való csatlakozásához használt IP-címét, a bejelentkezési adatait, a böngésző típusát és verzióját, az időzónák beállításait, a böngésző-bővítmény típusát és verzióját, az operációs rendszert és a platformot;
  • A látogatásával kapcsolatos információk, ideértve a webhelyeinkre vivő, a webhelyeinken folytatott és a webhelyeinkről kiinduló URL kattintás-sorozatokat (beleértve a dátumot és időt is), a megtekintett vagy keresett termékeket, az oldalak válaszidőit, a letöltési hibákat, a különböző oldalakon tett látogatások időtartamát, az egyes oldalakon folyó kapcsolati tevékenységre vonatkozó információkat (pl. görgetés, kattintások és egérmozgatás), valamint az oldal elhagyására használt módszereket és a minket hívó telefon számát.

Külső forrásokból beszerzett információk

  • Információt nyerhetünk Önről akkor is, amikor Ön látogatást tesz más, általunk kezelt webhelyeken, vagy igénybe vesz egyéb, általunk kínált szolgáltatásokat. Ez az információ megosztható és kombinálható a webhelyünkön összegyűjtött egyéb információkkal. Szorosan együttműködünk kapcsolt felekkel és harmadik felekkel (közöttük például üzleti partnerekkel, külső beszállítókkal, fizetési szolgáltatás nyújtókkal, szállítási szolgáltatás nyújtókkal, társult hálózatokkal, analitikus szolgáltatás nyújtókkal, keresési információt közvetítő szolgáltatókkal, hitelellenőrző cégekkel), akik Önről információt tudnak szolgáltatni nekünk. Ilyen esetben gondoskodunk róla, hogy arra az általános adatvédelmi rendelet szabályai szerint kerüljön sor.


Hogyan használjuk fel az Ön adatait

Az Ön által megosztott információk - Ezeket az információkat arra használjuk fel, hogy

  • teljesítsük az Ön és mi közöttünk létrejött megállapodással kapcsolatos feladatokat, valamint rendelkezésére bocsássuk az Ön által kért információkat, termékeket és szolgáltatásokat;
  • tájékoztassuk Önt a kínálatunkban szereplő egyéb termékekről és szolgáltatásokról;
    • Ha Ön már az ügyfelünk, akkor csak az Ön által korábban már megvásárolt termékhez vagy igénybe vett szolgáltatáshoz, vagy korábban annak megvásárlásról/igénybe vételéről folytatott eszmecsere tárgyához hasonló információkkal fogjuk megkeresni.
    • Ha Ön új ügyfél, csupán kérésre, vagy erre irányuló megállapodás nyomán fogjuk megkeresni. Amennyiben nem szeretné, hogy ilyen módon felhasználjuk az Ön adatait, tudassa velünk a személyes adatok gyűjtésére rendszeresített űrlapon.
    • Önnek bármikor jogában áll visszavonni ezt az engedélyt a marketing célú e-leveleink alján található linkek használatával.
  • A webhelyeinken, telefonon, e-levélben vagy más módon feltett kérdéseinek megválaszolása.
  • Részünkre, mint adatkezelőre és szabályozott vállalkozásra törvény által előírt szabályok betartása.
  • Amennyiben törvény kötelez minket rá, az Ön, vagy mások alapvető jogainak megvédése.

Önről gyűjtött információk - Ezt az információt arra használjuk, hogy

  • a belső tevékenységek végzésére alkalmas állapotban tartsuk webhelyeinket, ideértve a hibaelhárítást, adatelemzést, tesztelést, kutatást és a statisztikákat.
  • javítsuk webhelyeink használhatóságát, és biztosítsuk, hogy a tartalmaink a lehető legjobban megfeleljenek Önnek és a számítógépének.
  • lehetőséget teremtsünk az Ön számára arra, hogy - amennyiben úgy dönt - részt vehessen a termékeink kapcsán kínált interaktív funkciókban
  • A webhely biztonságossá tételére irányuló erőfeszítéseink részeként
  • betekintést nyerjünk az Önnek és másoknak kínált marketing célú kampányainkba, felmérjük azok hatékonyságát, és személyre szabjuk ezt a tartalmat.

Egyéb forrásokból beszerzett információk

  • Ezen információkat összevonhatjuk az Öntől kapott és az Önről összegyűjtött információkkal. Ez az információ és az összevont információk felhasználhatók a fentiekben részletezett célokra. (attól függően, hogy milyen típusú információkat kapunk.)

 

Önről közzétett információk

Az Ön személyes adatait megoszthatjuk a kapcsolt vállalatokkal. Erre teljes egészében az általános adatvédelmi rendelet szabályai szerint kerül sor. Az Ön beleegyezése nélkül soha nem értékesítjük a személyes adatait. Kiválasztott harmadik felekkel azonban megoszthatjuk az adatait. Amennyiben szükséges, azokat összhangba kell hoznunk az általános adatvédelmi rendelet szempontjaival. Az Ön adatait az alábbi típusú szervezetekkel oszthatjuk meg:

  • üzleti partnerek, beszállítók, alvállalkozók, amelyek segítenek a velük, vagy Önnel kötött megállapodások végrehajtásában
  • analitikai szolgáltatás nyújtók és  keresőmotor szolgáltatás nyújtók, amelyek segítenek bennünket webhelyeink jobbá tételében és optimalizálásában
  • járművek szállításában érintett kormányzati szervek

Az Ön személyes adatait közzé tehetjük harmadik felek számára:

amennyiben ezen információk közzétételére vagy megosztására azon okból kifolyólag kényszerülünk rá, hogy betartsuk a törvényt, vagy tartsuk magunkat a szolgáltatási feltételeinkhez, a felhasználási feltételekhez vagy egyéb megállapodásokhoz, vagy hogy védjük a jogokat, vagyontárgyakat vagy saját, illetve a cégeink, ügyfeleink és mások biztonságát. Ez magában foglalja a más cégekkel és szervezetekkel a csalások leküzdése céljából folytatott információcserét.


Általunk feldolgozandó különleges és / vagy érzékeny személyes adatok

Webhelyünk és / vagy szolgáltatásaink nem szádékoznak adatokat gyűjteni a 16 évesnél fiatalabb látogatókról, kivéve ha bírják a szülő vagy a gondviselő beleegyezését. Azt viszont nem tudjuk ellenőrizni, hogy a látogató idősebb-e 16 évesnél. Ezért javasoljuk a szülőknek, hogy vegyenek részt gyermekeik online tevékenységében, hogy szülői beleegyezés híján megakadályozzák az adatgyűjtést. Ha meg vagy győződve arról, hogy a kiskorúról valamely információt beleegyezése nélkül tároltunk, vegye fel velünk a kapcsolatot a privacy@kleyn.com címen, és mi törölni fogjuk az adott információt.


Automatikus döntéshozatal

A KLEYN nem alkalmaz automatizált döntéshozatali eljárást olyan esetekben, amelyek a személyekre nézve (jelentős) következményekkel járnának. Ez azokat a döntéseket foglalja magában, amelyeket számítógépes szoftverekkel vagy rendszerekkel, emberi beavatkozás (például KLEYN alkalmazott részvétele) nélkül lehet elvégezni.


Személyes információk tárolása

A KLEYN csupán a szigorúan szükséges ideig tárolja az Ön személyes adatait. Az információ tárolásának időtartama attól függ, hogy kötelező jelleggel mit ír elő a törvény. Ezen időtartam letelte után, ha többé már nincs rájuk szükség valamely megállapodás betartásához, megállapodás megkötéséhez vagy egyéb jogi eljárások teljesítéséhez, törölni fogjuk az Ön személyes adatait.


A személyes információk megtekintése, módosítása vagy törlése

Önnek jogában áll megtekinteni, javítani vagy törölni a személyes adatait. Ugyancsak jogában áll visszavonni ezen információk elmentésére adott jóváhagyását, vagy kifogással élni a személyes adatainak KLEYN részéről történő feldolgozásával szemben. De ahhoz is joga van, hogy átadja az adatait. Ez azt jelenti, hogy bekérheti az Önről szóló információkat, amelyeket mi számítógépes fájlként elküldhetünk Önnek, valaki másnak vagy egy Ön által választott szervezetnek. Kérheti az Önról szóló személyes adatok megtekintését, kijavítását, törlését vagy átvitelét, illetve visszavonhatja a személyes adatainak kezelésére adott jóváhagyását a privacy@kleyn.com címre küldött levélben. Kérjük, hogy a kéréséhez csatolja a személyi igazolványának másolatát, mert így meggyőződhetünk róla, hogy valóban Ön az, aki ezt az információt kérte. Kérjük, hogy feltétlenül takarja ki a fényképét, valamint a gépi úton leolvasható területet (az útlevelének alján elhelyezett, számokkal ellátott sávot), és az útlevelének számát. Erre az adatainak védelme miatt van szükség. Mi a lehető leggyorsabban, de legkésőbb 4 héten belül intézkedni fogunk a kéréséről. A KLEYN tájékoztatni kívánja Önt arról, hogy az országos felügyeleti szervünknél, a "Autoriteit Persoonsgegevens"-nél panaszt nyújthat be. Ez a weboldal következő internetes címén tehető meg: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons


Hogyan védjük az Ön személyes adatait?

A KLEYN komolyan veszi az általa tárolt adatok védelmét, és a csalások, adatvesztések, illetéktelen hozzáférés, nem kívánt közzététel és jogosulatlan változtatások kivédése érdekében megfelelő intézkedéseket tesz. Ha az a benyomása, hogy az Ön adatai nincsenek teljes biztonságban,  vagy ha visszaéléseket gyanít, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, vagy küldjön e-levelet a privacy@kleyn.com címre.


Sütik vagy azokkal összeférhető eljárások használata

A Kleyn Csoport funkcionális, analitikus és nyomkövető cookie-kat használ. A cookie egy olyan kis szöveges fájl, amely az első látogatás során bekerül a számítógép, tablet vagy okostelefon böngészőjébe. A KLEYN kizárólag műszaki megfontolásból használ cookie-kat. Ezek biztosítják, hogy a webhely úgy működjön, ahogy kellene, és hogy az Ön preferenciái a látogatások között ugyanazok maradjanak. Ezek a cookie-k egyúttal azt is biztosítják, hogy a webhelyünk a minőségi mércéinkkel összhangban működjenek, és szükség esetén optimalizálhatók legyenek. Mi olyan cookie-kat is tárolunk, amelyek nyomon követik a böngészési szokásait, így testre szabott tartalmakat és hirdetéseket tudunk készíteni. Webhelyünk első meglátogatásakor már tájékoztattuk Önt ezekről a cookie-król, és engedélyt kértünk Öntől azok tárolására. Ezekről a cookie-król le lehet iratkozni. Ehhez konfigurálja úgy a böngészőjét, hogy ne tároljon cookie-kat. Ha kikapcsolja ezeket a cookie-kat, akkor a Kleyn Group B.V. webhelyeinek nem minden lehetőségét fogja tudni használni. Ez azt jelentheti, hogy a webhely meglátogatása nem fog megfelelni a minőségi elvárásainak, vagy nem fogja tudni végigvinni a rendelését. A cookie-k letiltása csak akkor érinti a számítógépet és a böngészőt, ha ezt a beállítást használja. Ha több számítógépet és/vagy böngészőt használ, előfordulhat, hogy szükség szerint többször meg kell ismételnie ezt a műveletet. Ha szükséges, tanulmányozza a böngészőjének Súgó funkcióját.


Külső webhelyek

Webhelyünk partnerhálózatokból, hirdetőktől és kapcsolt cégektől származó webhelyekre mutató linkeket tartalmazhat. Ha követi a webhelyek valamelyikére mutató linket, vegye figyelembe, hogy ezek a webhelyek saját adatvédelmi szabályzatot alkalmaznak, amelyekért nem vállalunk felelősséget. Kérjük, vegye figyelembe az ott alkalmazott szabályzatokat, mielőtt bármilyen információt megadna ezeken a webhelyeken.

 

Adatvédelmi szabályzatunk módosítása

Szabályzatunk legutóbb 2018. május 25-én módosult. A jövőben a szabályzatunkat érintő minden változtatást közzé fogjuk tenni ezen az oldalon. Látogasson el rendszeresen a webhelyünkre, hogy megnézze, változott-e az adatvédelmi szabályzatunk.

AVG 1.0


Elfogadjuk:
Tanúsítványaink: